Το αρχιτεκτονικό γραφείο μελετών Χριστόδουλου Ν. Μακρή ιδρύθηκε στην Καλαμάτα το 1990. Το 2013 ξεκινάει μια συνεργασία με την πολιτικό μηχανικό Μαρία Γεωργοπούλου και, το 2015 εντάσεται στο γραφείο η Μάρω Μακρή ως διπλωματούχος αρχιτέκτων. Απο αυτή τη συνάντηση γεννιέται η ομάδα Mcube.

Το γραφείο παρέχει υπηρεσίες μελέτης και επίβλεψης ιδιωτικών και δημοσίων έργων στον αρχιτεκτονικό και στατικό τομέα καθώς και τον τομέα τoυ design.

Η φιλοσοφία της ομάδας βασίζεται πάνω απ’όλα σε μια στενή συνεργασία με ειδικούς από όλους τους τομείς ετσι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα. Όσον αφορά την αρχιτεκτονική στοχεύουμε στην δημιουργία λειτουργικών και αισθητικών έργων, με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Το έργο της ομάδας χαρακτιρίζεται απο την συνεχή αναζήτηση νέων μορφών, με την χρήση σύγχρονων υλικών και των νέων τεχνολογίων στην προσπάθεια να βρει τις καταλληλότερα προσαρμοσμένες λύσεις στις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες των χρηστών.

Εμπενευσμένοι απο την ποιότητα του ελληνικού τοπίου και κλίματος καθώς και την ιστορία στοχεύουμε στην πραγματοποίηση σύγχρονων και διαχρονικών έργων.

Απο την αρχιτεκτονική σύλληψη του κτιρίου μεχρι τον σχεδιασμό των επίπλων, οι μελέτες μας προσαρμόζονται στην ζήτηση κάθε πελάτη και αντιστοιχούν στις ανάγκες των χρηστών. 

GR / en / fr