ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΑΚΡΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Γεννήθηκε το 1958. Σπούδασε Αρχιτεκτονική και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγροτική Χωροταξία στο Montpellier Γαλλίας. Από το 1985 είναι μέλος του Τ.Ε.Ε. Την περίοδο 1985 – 1987 εργάστηκε σε αρχιτεκτονικά γραφεία σε διάφορες πόλεις της Γαλλίας. 

Είναι μελετητής Δημοσίου από το 1991, καθώς επίσης και ιδρυτικό μέλος του τοπικού ΣΑΔΑΣ Π.Ε.Α. (Σύλλογος Αρχιτεκτόνων) νομού Μεσσηνίας, στο Δ.Σ. του οποίου έχει διατελέσει μέλος, ταμίας και αντιπρόεδρος. Έχει αποτελέσει μέλος του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής από το 2013 εως το 2015 και στο οποίο είναι απο το 2016 αναπληρωματικό μέλος. 

Από το 1987 διαθέτει αρχιτεκτονικό γραφείο στην Καλαμάτα το οποίο δραστηριοποιείται κυρίως σε ιδιωτικά έργα, αλλά και μελέτες δημοσίου, μελέτες αρχιτεκτονικού και πολεοδομικού σχεδιασμού, καθώς και μελέτες διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων (desing) κυρίως στην Μεσσηνία αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Ίδρυσε την ομάδα Mcube το 2016 με την αρχιτέκτων Μαρία Μακρή και την πολιτικό μηχανικό Μαρία Γεωργοπούλου.

ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Γεννήθηκε το 1974. Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (τομέας  Δομοστατικής). Απο το 1999 εως και το 2002 εργάσθηκε στην 4MVK ΠΡΟΓΡ. Π.Μ. Ε.Π.Ε και ασχολήθηκε με εκπόνηση στατικών μελετών ιδιωτικών και δημόσιων έργων, την συγγραφή βιβλίων Πολιτικού Μηχανικού, την εκπαίδευση των πελατών-χρηστών  στο στατικό πρόγραμμα STRAD 2001 (4M-VK) και συμμετείχε στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αντισεισμικής Μηχανικής και Τεχνικής Σεισμολογίας.

Από το 2002 έως και το 2008 εργάσθηκε στην  KONTI STEEL HELLAS (Βιομηχανία Χάλυβος – Group ArcelorMittal) ως συνεργάτης του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης και παράλληλα ασχολήθηκε με την τεχνική υποστήριξη των προϊόντων της εταιρίας, καθώς και με μελέτες εφαρμογής σε κτιριακά έργα. 

Είναι μέλος του Ελληνικού Τμήματος Αντισεισμικής Μηχανικής (Ε.Τ.Α.Μ.). Απο το 2008 μεχρι σήμερα δουλεύει ως ελεύθερος επαγγελματίας με βάση την Καλαμάτα.

ΜΑΡΩ ΜΑΚΡΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ

Γεννήθηκε το 1989, έλαβε το δίπλωμα αρχιτεκτονικής στην Τουλούζη το 2014 (Ecole Nationale Supérieure d’Architecture de Toulouse, ΓΑΛΛΙΑ), καθώς και ολοκλήρωσε ένα έτος στο τμήμα Εφαρμοσμένων Τεχνών του πανεπιστημίου Mirail Université.

Έχει δουλέψει ως ασκούμενη σε όλη την διάρκεια των σπουδών της σε διάφορα αρχιτεκτονικά γραφεία στην νότια Γαλλία ενώ την πρακτική του τέλους σπουδών πραγματοποίησε στην Bangalore (ΙΝΔΙΑ) όπου μελέτησε και δούλεψε πάνω στην οικολογική και βιοκλιματική κατασκευή κτιρίων απο λάσπη (earth construction) στο αρχιτεκτονικό γραφείο biome environmental solutions.

Απο το 2015, συμμετέχει στα έργα του αρχιτεκτονικού γραφείου Χριστόδουλου Μακρή. Σε συνεργασία με αυτόν καθώς και με την πολιτικό μηχανικό Μαρία Γεωργοπούλου, ίδρυσε την ομάδα Mcube.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ :

 

ΤΣΑΓΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΚΛΙΜΕΝΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΣΠΑΡΤΙΑΝΟΣ ΗΛΙΑΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

 

GR / en / fr